Planten & Bomen

De periode van medio oktober tot medio maart is perfect voor de aanplant van tuinplanten en bomen. Nederland is de smeltkroes waar internationale handel in tuinplanten en bomen plaats vindt. Dit betekent een zeer ruim aanbod tegen aantrekkelijke prijzen en alles binnen handbereik.

HortiSpot levert daarom planten en bomen afkomstig uit Nederland. Dit kunnen wij doen omdat wij  onderdeel uit maken van een netwerk van honderden kwekerijen. Hierdoor kunnen wij putten uit een zeer breed aanbod en bieden wij tuinplanten en bomen tegen aantrekkelijke prijzen.

Hoe te bestellen?

  • Heeft u een complete lijst met planten en aantallen (minimum € 1000,- (excl. BTW), dan kunt u deze direct naar ons sturen via e-mail. Wanneer u vragen hebt, neemt u dan contact op per e-mail of telefoon.
  • U ontvangt binnen 5 werkdagen een offerte per e-mail.
  • Wanneer uw schriftelijk akkoord gaat, ontvangt u een factuur.
  • HortiSpot neemt de bestelling in behandeling na ontvangst van de overmaking en worden de planten geleverd in de afgesproken week. U krijgt dit bevestigd per e-mail.
  • Betaling geschiedt vooraf.

Suggestie: U kunt zich voorstellen dat de aanschaf van een aantal planten niet loont. U doet er dan verstandig aan eens om u heen te vragen of er meer mensen zijn die planten en bomen nodig hebben. Zo kunt u een verzamelorder plaatsen. De bestellingen wordt dan geleverd op een door u opgegeven adres.