Planten & Bomen

HortiSpot groen voor de zakelijke markt is specifiek gericht op het leveren aan gemeenten,  instellingen, semi-overheid, stichtingen, hoveniersbedrijven, camping- en recreatiebedrijven en andere zakelijke bedrijven of klanten.

Wij maken deel uit van een netwerk van 120 kwekerijen. Hierdoor zijn wij in staat om een zeer uitgebreid assortiment aan heesters, bomen en vaste planten te leveren door heel Frankrijk. Gemiddeld beschikken wij over een assortiment van ongeveer 14.000 soorten planten.

Alle planten en bomen die wij leveren zijn afkomstig van gespecialiseerde Nederlandse kwekerijen en staan onder continue kwaliteitsbewaking. De reden dat wij kiezen voor Nederlandse producten is de enorme kennis en het zeer grote aanbod van kwekerijen. Ook de gunstige prijsstelling maak het aantrekkelijk om Nederlandse producten te kopen.

Afhankelijk van uw wensen zijn planten te bestellen in verschillende maten, zodat u kunt kiezen uit jonge kleinere (en dus goedkoper) of meer volwassen soorten.

HortiSpot levert complete plantenlijsten voor uw projecten.

Mocht u specifieke vragen of wensen hebben, dan kunt u het beste contact met ons opnemen via de email of per telefoon. Ook wanneer u bijvoorbeeld beplantingsadvies nodig heeft kunnen wij u van dienst zijn.