Onze diensten

Deskundig, HortiSpot werkt veelal samen in multidisciplinaire teams die projecten begeleiden en ondersteunen vanaf het concept tot aan de realisatie. Een multidisciplinaire benadering maakt het mogelijk op een efficiënte manier te werken en zodoende creatieve maar ook blijvende oplossingen te kunnen bieden die in samenwerking met de opdrachtgevers tot een succesvol resultaat leiden.

Flexibel, HortiSpot werkt voor een breed palet aan opdrachtgevers zoals; gemeenten, projectontwikkelaars, instellingen, ondernemers en de recreatiesector. Werkervaring maar ook culturele- en linguïstieke ervaring in Frankrijk, Nederland en Engeland, zijn doorslaggevende elementen.

Ontwerp

Al onze ontwerpen worden digitaal gemaakt. Hierdoor zijn deze maatvast en eenvoudig uitwisselbaar. De presentatie van een ontwerp of een plangebied wordt meer toegankelijk maar ook aantrekkelijker. Derhalve kan HortiSpot  ook ondersteunen in de communicatie naar kopers, bewoners, gebruikers of andere relevante partijen.

Advies

Naast ontwerpen kunt u HortiSpot inschakelen voor advies, hetzij ter ondersteuning van uw plannen/ontwikkelingen of het daadwerkelijk maken van beheer- en/of onderhoudsplannen en groenvisies.

Planten & bomen

Naast het planmatige en conceptuele werk leveren wij ook, indien U dit wenst, planten en bomen, afkomstig uit Nederland tegen zeer competitieve prijzen en van uitstekende kwaliteit.

 

Onze diensten op een rij:

  • Ontwerpen van openbare ruimten
  • Stedelijk- als landschappelijk groen
  • Gevel- en daktuinen
  • Speel- en recreatieterreinen
  • Groenvisies
  • Beheer- en onderhoudsplannen

HortiSpot SAS – Frankrijk – groenleverancier en exclusief agent voor:

Zie onder planten & bomen