Partners

Samen werken aan kwaliteit. Onder dit motto werkt HortiSpot samen met diverse partners. Ieder heeft zo zijn kwaliteiten, door dit te koppelen ontstaan uitgebreide netwerken van bedrijven die gezamenlijk werken aan één te realiseren einddoel. Alle partners waarmee we samenwerken kennen wij persoonlijk en weten waar hun kernkwaliteiten en expertise liggen. Door op deze manier te werken kunnen wij uw belangen overal in Frankrijk optimaal behartigen.

Samenwerkingspartners van HortiSpot

HortiSpot SAS is exclusief agent voor GreenSales PVDL (Pieter van der Linden) in Frankrijk. Samen met GreenSales zorgen wij ervoor dat u altijd de beste kwaliteit aan planten, tegen scherpe condities krijgt. Wij helpen en denken graag met u mee, hoe groot of klein de vraag of order ook is.

 

 

Maison en Dordogne verzorgt de bouwbegeleiding van uw nieuwbouwhuis, op een plek die u zelf gekozen heeft. Daarnaast verzorgen zij aanvullende diensten en services, denk hierbij aan het regelen van de financiering, verhuur of de styling van het huis, of het ontwerp en aanleggen van de tuin.

 

 

Bouriane Maisons heeft als slogan: “L’ agence qui fait la différence“.
Een ervaren Nederlandse makelaar in Frankrijk die zich “duidelijk onderscheidt” door een solide kennis van zaken.’ Sinds 2006 opereert ons makelaarskantoor op de Franse markt in en om de Lot.