Planten & Bomen

HortiSpot SAS – Frankrijk – groenleverancier en exclusief agent voor:

 

www.pietervanderlinden.nl

 

HortiSpot SAS is exclusief agent in Frankrijk voor GreenSales Pieter van der Linden, groothandel en kwekerij, en werkt nauw samen met een netwerk van meer dan 100 streng geselecteerde Nederlandse kwekerijen.

Campings, de recreatiesector en vakantieverblijven in Frankrijk kunnen kopen tegen zakelijke inkoopprijzen mits ingeschreven bij de Franse KvK.

Alle planten en bomen die wij leveren zijn afkomstig van gespecialiseerde Nederlandse kwekerijen en staan onder continue kwaliteitsbewaking. De reden dat wij kiezen voor Nederlandse producten is de enorme kennis en het zeer grote aanbod van kwekerijen. Ook de gunstige prijsstelling maak het aantrekkelijk om Nederlandse producten te kopen.

  • Heeft u een complete lijst met planten en aantallen dan kunt u deze direct naar ons sturen via e-mail aan alancrenon@hortispot.com
  • Wanneer u vragen hebt, neemt u dan contact op per e-mail of telefoon.
  • U ontvangt binnen 2 werkdagen een offerte per e-mail.
  • Vanaf 1.750,00 €. – Transportkosten 175,00 €

Voor een bestelling geldt nooit een minimum afname!

Vermijd transportkosten – suggestie: U kunt zich voorstellen dat de aanschaf van een aantal planten niet loont. U doet er dan verstandig aan eens om u heen te vragen of er meer mensen zijn die planten en bomen nodig hebben. Zo kunt U een verzamelorder plaatsen. De bestellingen wordt dan geleverd op een door U opgegeven adres. 

Wensen en behoeften:   
Om onze service zo goed mogelijk aan te laten sluiten op uw wensen en behoeften horen wij graag waar deze liggen. Zijn dit specifieke planten of bomen of bepaalde groepen zoals vaste planten of lei-vormbomen etc. Of wellicht iets heel anders zoals bv. advies. Mogen wij U vragen dit ons te mailen naar alancrenon@hortispot.com er wordt dan contact met U opgenomen.

 

Om toegang te krijgen tot de zakelijke inkoopprijzen van GreenSales heeft u een inlogcode nodig. Deze kunt u aanvragen bij alancrenon@hortispot.com, u krijgt deze dan per ommegaande toegezonden.