Planten & Bomen

HortiSpot SAS – Frankrijk – groenleverancier en exclusief agent voor:

 

www.pietervanderlinden.nl

 

HortiSpot SAS voor de zakelijke markt is specifiek gericht op het leveren aan gemeenten, instellingen, semi-overheid, stichtingen, hoveniersbedrijven, camping- en recreatiebedrijven en andere zakelijke bedrijven of klanten

HortiSpot SAS is exclusief agent in Frankrijk voor GreenSales Pieter van der Linden, groothandel en kwekerij, en werkt nauw samen met een netwerk van meer dan 100 streng geselecteerde Nederlandse kwekerijen.

Hierdoor zijn wij in staat om een zeer uitgebreid assortiment aan heesters, bomen en vaste planten te leveren door heel Frankrijk. Gemiddeld beschikken wij over een assortiment van ongeveer 14.000 soorten planten.

Alle planten en bomen die wij leveren zijn afkomstig van gespecialiseerde Nederlandse kwekerijen en staan onder continue kwaliteitsbewaking. De reden dat wij kiezen voor Nederlandse producten is de enorme kennis en het zeer grote aanbod van kwekerijen. Ook de gunstige prijsstelling maak het aantrekkelijk om Nederlandse producten te kopen.

  • Heeft u een complete lijst met planten en aantallen dan kunt u deze direct naar ons sturen via e-mail aan alancrenon@hortispot.com
  • Wanneer u vragen hebt, neemt u dan contact op per e-mail of telefoon.
  • U ontvangt binnen 2 werkdagen een offerte per e-mail.
  • Vanaf 1.750,00 €. – Transportkosten 175,00 €

Mocht u specifieke vragen of wensen hebben, dan kunt u het beste contact met ons opnemen via de email of per telefoon. Ook wanneer u bijvoorbeeld beplantingsadvies nodig heeft kunnen wij u van dienst zijn.

Voor een bestelling geldt nooit een minimum afname!

 

Om toegang te krijgen tot de zakelijke inkoopprijzen van GreenSales heeft u een inlogcode nodig. Deze kunt u aanvragen bij alancrenon@hortispot.com, u krijgt deze dan per ommegaande toegezonden.